Tapahtumat

TULOSSA!

Perinteiset kesäkauden avajaiset tullaan järjestämään Römperissä lauantaina 10.6. Lisätietoja tulossa myöhemmin. Tervetuloa myös talkoomielellä järjestämään mukavaa tapahtumaa!


Sporttivartti

A-Kiltojen Liitto ry haastaa kaikki liikkumaan keräämällä Sporttivartteja eli viidentoista minuutin liikunnallisia suorituksia. Kaikki liikkuminen kerryttää vartteja. Varttikortteja on mahdollista täyttää useita 1.4–31.5.2017 välisenä aikana, enintään kuitenkin neljä rastia/varttia päivä.

Tule hakemaan killasta oma korttisi!!!


Kevään jäsenillat

Yhteisöilta pidetään kuun ensimmäinen torstai klo 16 alkaen. Yhteisöillassa on mahdollista mm. suunnitella toimintaa ja keskustella kiltatoiminnasta.

Maaliskuun yhteisöilta on päättänyt, että yhteisöillan nimi muuttuu jäsenillaksi. Jäseniltaan ovat kaikki kiltatoiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet oikein tervetulleita. Jatkossa jäsenilta myöskin alkaa tuntia aiemmin, eli 16:00.
Puheenjohtajan tunnit päätettiin myös lopettaa. Puheenjohtaja on tavattavissa Römperissä pääsääntöisesti keskiviikkoisin 15-16. Puheenjohtaja osallistuu myös jäseniltaan.

 

Toukokuu: 4.5.

Kesäkuu: 8.6. (ei 1.6)