Ilmoitustaulu

Tältä sivulta löydät nopeasti kaikki ajankohtaiset ilmoitukset ja tapahtumat


LÄNSI-VANTAAN A-KILLAN TOIMITILA MUUTTAA!

Vantaan A-kilta ry on saanut omat toimitilat myös Länsi-Vantaalle.

Länsi-Vantaan kiltalaisten toiminta siirtyy
21.2.2018 lähtien Myyrmäkeen

Uusi toimitila sijaitsee osoitteessa Löydöstie 4 D

Se on pihatasossa ja omalla sisäänkäynnillä

Paikka on kehäradan ja Jönsaksentien itäpuolella noin 200 metriä
Myyrmäen Lidliltä ja Tokmannilta.

Kokoonnumme Myyrmäessä keskiviikkoisin klo 10 – 14

• keskiviikko 21.2
• keskiviikko 28.2
• keskiviikko 7.3
• keskiviikko 14.3
• jne

Myös muina päivinä ja iltoina on mahdollista kokoontua
vapaaehtoisista ohjaajista ja kahvinkeittäjistä riippuen. Seuraa nettiä,
facebookia ja kysy killan toimistolta taikka muilta kiltalaisilta

Toiminta täsmentyy kiltalaisten toiveiden ja aktiivisuuden mukaan

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja mukaan kiltatoimintaan


 • HUOM! Valvojan puhelinnumero on vaihtunut!!!
 • Uusi numero on 041 364 3559

 • Vantaan A-killalle uusi toimipaikka Myyrmäkeen
  MIKÄ NIMEKSI?
  Vantaan A-kilta avaa toimipaikan Myyrmäkeen osoitteeseen Löydöstie 4. Lähes 100 m2 tilat sijaitsevat katutasossa kerrostalossa. Kalustamme ja sisustamme tilaa käyttökuntoon helmikuun ajan. Aukioloajoista ja avointen ovien päivästä tiedotamme myöhemmin.

  Mikä nimeksi? Kerro nimiehdotuksesi helmikuun aikana Facebookissa tai jätä se Römperin aloitelaatikkoon. Merkitse aloitelaatikkoon jättämääsi ehdotukseen nimesi. Ellei osallistuminen onnistu näillä keinoin, kerro ehdotuksesi – niitä voi olla useita – tuntemallesi kilta-aktiiville, hän saattaa ehdotuksesi eteenpäin. Länsi-Vantaan A-kiltalaiset päättävät nimestä. Voittaja saa mainetta, kunniaa ja kuukauden ilmaiset kahvit Länsi-Vantaalla tai Römperissä.

 • Kiltakummi-työpajat jatkuvat to 1.2. ja 1.3. klo 14-16. Ajoitettu jäseniltojen päiviin, että samalla käynnillä hoituu molemmat. Kaikki kilta-asioista kiinnostuneet voivat tulla, ei tarvitse aikaisempia osallistumisia.
 • Kevätkausi starttaa 12.1.2018
 • Kilta on saanut Myyrmäestä uudet toimitilat, joista kerrotaan piakkoin lisää.
 • Keskiviikon jumpparyhmä on siirtynyt tiistaihin klo 15.
 • Kiltakummi 2-koulutus järjestettiin Ilmon johdolla ke 17.1. Lisätietoja täältä.
 • Römperin lounaan hintaa on laskettu! Nykyinen hinta on 3€!!!
 • Porukalla kokkailua Römperissä 18.11. alkaen lauantaisin. Lisää tietoa täältä.
 • Suomen ensimmäinen kunnallinen kokemusasiantuntijan vakanssi on perustettu Vantaalle

  Tammikuun 2018 terveys- ja sosiaalialan uutispommi kajahti Vantaalta – kokemusasiantuntija- ja vertaistyön rintamalta: Suomen ensimmäinen kunnallinen kokemusasiantuntijan vakanssi on perustettu Vantaan terveyspalveluihin.

  Ns. Vantaan mallia ”päihdetyön kokemusasiantuntija terveysasemalla” on hiottu ja jalostettu pilottihankkeena ja Vantaan kaupungin omana työnä 2012–2017. Nyt perustettu vakanssi takaa sen, että päihdetyön kokemusasiantuntija on jatkossa kiinteä osa Vantaan terveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta.

  Vakanssin perustamisen taustalla on yli tuhannen päihdeongelmista kärsivän asiakkaan käynti terveysasemalla kokemusasiantuntijan vastaanotolla – ja mittaamaton määrä arvokasta taustatyötä.
  Vakanssin ensimmäisen työsopimuksen allekirjoitti kokemusasiantuntija Hannu Ylönen ohjausryhmän kokouksessa 16.1.2018 Vantaan A-killassa.

  Nyt ”päihdetyön kokemusasiantuntija terveysasemalla” työmallin ohjausryhmä voi huokaista helpotuksesta: Kehityshanke on saatu onnellisesti maaliin.

  Onnistuneen pilottihankkeen ”päihdetyön kokemusasiantuntija terveysasemalla” ohjausryhmän jäseniä: Vasemmalla Vantaan terveyspalvelupäällikkö Eila Koivunen, päihdepalvelupäällikkö Martta Palttila-Pulli, päihdetyön kokemusasiantuntija Hannu Ylönen, HUS-yhteistyökoordinaattori Lauri Kuosmanen ja Vantaan A-killan puheenjohtaja Kari Miettinen.

  Onnistuneen pilottihankkeen ”päihdetyön kokemusasiantuntija terveysasemalla” ohjausryhmän jäseniä: Vasemmalla Vantaan terveyspalvelupäällikkö Eila Koivunen, päihdepalvelupäällikkö Martta Palttila-Pulli, päihdetyön kokemusasiantuntija Hannu Ylönen, HUS-yhteistyökoordinaattori Lauri Kuosmanen ja Vantaan A-killan puheenjohtaja Kari Miettinen.