Asumispalvelut

Päihteetön Kiltakoti asunnottomille vantaalaisille

Kiltakoti on Vantaan A-kilta ry:n päihteetön tuetun asumisen kuntouttava yhteisö asunnottomille vantaalaisille. Vantaan A-kilta aloitti asumispalvelut kesällä 1999 Korsossa Vantaan kaupungilta vuokratussa talossa (Korson hoitokoti). Vuonna 2007 A-killalle valmistui uusi Kiltakoti Vantaan Asolaan. Talossa on yksiöitä ja kaksioita asunnottomille vantaalaisille – sekä yksinäisille ihmisille että pariskunnille.

kiltakoti-kevät2
A-killan päihteetön Kiltakoti valmistui 2007 asunnottomia vantaalaisia
päihdekuntoutujia varten.

Asunnon hakeminen Kiltakotiin tapahtuu Vantaan kaupungin päihdepalvelujen kautta. Asukasvalinnat Kiltakotiin tekevät Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi ja Vantaan A-kilta yhteistyönä.

kiltakoti-kevät
Päihteetön Kiltakoti tarjoaa asuntoja, tukea ja kuntoutumismahdollisuuksia
asunnottomille vantaalaisille päihdetoipujille.

Kiltakodin asukkaat saavat tukea arjessa selviytymiseen taloon palkatulta henkilökunnalta. Asukkaita autetaan varsinkin terveydenhoitoon ja viranomaisasiointiin liittyvissä asioissa. Kiltakoti edustaa yhteisöllistä asumista parhaimmillaan.

kiltakoti-sisäkuva
Yhteiset oleskelutilat, ” tupa”.

Kiltakodin henkilökunta pyrkii vahvistamaan asukkaiden positiivista asennetta elämään sekä antamaan uskoa ja toivoa tulevaisuuteen. Yhteisökokouksia järjestetään tarpeen mukaan. Asukkaiden kanssa tehdään myös yhteisiä retkiä ja vietetään yhteisiä juhlia arjen keskellä.

kiltakoti-pesutupa
Pesutupa on kaikkien asukkaiden käytettävissä 

Yhteystiedot:


Sydäntie 4, 01400 Vantaa

Fax: (09) 823 5136

Vastaava asumispalveluohjaaja

Jari Kortsalo, puh. 040 750 7331, jari.kortsalo@vantaan-a-kilta.fi

Asumispalveluohjaaja

Paula Natt, puh. 045 139 4855 kiltakoti@vantaan-a-kilta.fi